Bra lösningar för er med fysisk butik

Många som driver en fysisk butik upplever ofta problem med sina betalnings- och kassasystem. Ofta handlar det om att de ligger på olika system vilket gör det extra krångligt. Nu finns det möjlighet att lägga allt på ett och samma system utan en massa onödigt krångel.

Med en sådan tjänst kan har du möjlighet att ha kassasystemet och kortterminalen i din mobiltelefon. Det passar alldeles utmärkt för dig som exempelvis driver ett företag inom hotell- och restaurangbranschen. Istället för en massa kortterminaler kan era anställda ta betalat direkt i mobilen och köpet registreras i samma veva i kassasystemet.

Molnbaserat kassasystem

De här tjänsterna är ofta molnbaserade kan du arbete precis var som helst och du behöver aldrig vara orolig att du behöver en backup. Allt blir sparat i molnet så fort ett köp är registrerat. Alla de vanliga betalningsmetoderna finns tillgängliga som exempelvis Google- och ApplePay, konto- och kreditkort och Swish.

Det har aldrig varit lättare att ta emot betalningar och sköta er dagliga kassarutin. Skaffa det ni behöver redan idag och gör arbetsdagen för alla anställda lite lättare. Ett modernt kassasystem passar alla fysiska butiker, oavsett vilken bransch ni jobbar i. Så följ med i utvecklingen och skaffa ett molnbaserat kassasystem.