Roliga aktiviteter för er teambuilding på företaget

Att genomföra teambuilding på ett företag är ett väldigt bra sätt att svetsa samman en grupp eller ett team. Det är också ett bra sätt att använda som en ice-breaker och ett sätt att få folk att lära känna varandra.

En relativt ny aktivitet som också kan blanda in lite tävlingsanda är att spela padel på kickoffen eller teambuildingsaktiviteterna.

Padel är något som de allra flesta kan spela, vilket är anledningen till att det ökat så mycket i popularitet. Självklart kan det också vara en teambuilding aktivitet och något du kan ta med dina kollegor på. Med största sannolikhet har många redan testat på padel. Det kan därför bli någorlunda bra spel även om det är första gången.

En annan aktivitet som vi tycker är ett bra alternativ, är att laga mat ihop. Matlagning är kanske något som många förknippar med stress. Men om man får möjligheten att göra det med kollegor kan det bli roligare.

Att avsätta tid till att laga mat är något som många kommer uppskatta och det är en perfekt miljö för att lära känna varandra. Om du tycker det är svårt att ordna den här typen av aktiviteter till dina anställda så kan vi rekommendera Happy Spider. Det är ett konsultföretag som kan hjälpa dig med eventet.