Konferens med företaget

Har ni planer på att åka med företaget på konferens? Vad trevligt, här kommer lite tips och idéer hur ni ska tänka för att genomföra en lyckad företagskonferens. med bra planering så kommer det garanterat att bli en bra tillställning för företaget.

En kombination av nytta och nöje

Många gånger så kan det vara en kombination av både nytta och nöje att åka iväg på konferens med företaget. Och just åka iväg är till stor fördel än att hålla till på hemmaplan. Det finns alltid en risk för att man måste hem en sväng innan lunch eller middagen på kvällen. Är man på annan ort med alla anställda så har man tid att umgås och man kan lära känna varandra mycket bättre.

Börja planera i god tid

Inför en konferens så är det alltid bra att börja planera i god tid. Det krävs en hel del för att man ska få till en lyckad konferens. Framförallt så får alla som ska delta tid på sig att planera in detta in allt för tajta kalender. Se till att boka upp lokaler och hotell i god tid. Många av bland annat Elite Hotels har också konferenslokaler så kolla upp detta först.

När konferensen startat

När det hela startar så gäller det att alla pusselbitar är på plats. Gör ett schema som alla kan följa. Då vet man när det är pauser i form av kaffe eller lunch. Det blir en mycket bättre koncentration på de möten som ska genomföras än om deltagarna sitter och funderar när det blir kaffepaus. Se också till att få bensträckare mellan varven så deltagarna inte blir för trötta.