Bättra på företagets miljömål

Som företag så har man ett ansvar mot både anställda, kunder och vår moder jord. Om man driver en verksamhet där det kanske är mycket utsläpp så gäller det att bättra på företagets miljömål.

Det gäller att ha koll på företagets miljöpåverkan. Det gäller att sätta upp miljömål som man beräknar kunna nå inom en viss period. Det finns många sätt som kan hjälpa till att bättra på oddsen för att nå dessa mål. Det kanske må kosta en del till en början men i slutändan så kommer alla att tjäna på detta. Exempelvis om man ser till så att de system som används inom företaget är så effektiva som de bör vara. Kanske det behövs rengöring av dessa system så de blir mer effektiva och miljövänliga.

Även i det lilla kan man göra något. Se till att byta till mer energisnåla lampor kan hjälpa till att söka elkostnaderna och därmed sänka energiåtgången i ert företag. Alla kan bidra på ett företag. se till att inte tända onödig belysning och kanske sänka gradantalet i lokaler där det inte så ofta vistas personer. Många bäckar små kan hjälpa till att företaget når sina uppsatta miljömål.